Om föreningen

Malmö Devilants grundades år 2004 som Skandinaviens första gayrugbylag av ett gäng entusiaster som lärt känna varandra via sociala forum på internet. Med ett brinnande intresse för rugby tränade laget under flera år på Limhamnsfältet. Laget tävlade i 7-mannarugby i den absolut första Union Cup år 2005 som arrangerades i franska Montpellier och i den andra upplagan år 2007 i Köpenhamn. År 2007 startades även volleybollverksamhet vilket visade sig vara framgångsrikt. Volleyboll har sedan kommit att bli föreningens dominerande sportgren. Laget har med framgång deltagit i turneringar i Amsterdam, Hamburg, Köpenhamn och Oslo.

Sedan 2013 har vi organiserat turneringen MGVT och haft det stora nöjet att välkomna andra lag till vår vackra stad. Sedan hösten 2017 har vi utökat vår verksamhet till att även innefatta Badminton.